Başkanımız Orhan Aydın ve yöneticilerimizi kabul eden Faruk Özlü, yönetimimize olan güvenini tazeleyerek arkasında olduğunu ifade etmiş oldu. Başkanımız Orhan Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 31 Mart seçimlerinde Düzce Belediye Başkanı olarak seçilen Faruk Özlü’yü seçilmesinin ardından makamında ziyaret ederek ilk kez resmi olarak tebrik etmiş oldu.

Başkanımız Orhan Aydın ve Yöneticilerimizden mevcutta gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri ve son bilgileride alan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sonuna kadar yönetimimizin arkasında olduğunu ve güveninin tam olduğu ifade ederek, yeni sezonda Düzcespor’un kurumsallık adına sağlam temeller atılacağını ve aynı zamanda en kısa süre içerisinde şirketleşme adınada girişimlere başlanacağını dile getirdi.

Yönetimin Arkasındayız
Başkan Özlü, Başkanımız Orhan Aydın ve Yönetim Kurulumuza olan güveninin boşa çıkmayacağını söyledi ve şu ifadelere yer verdi;  “ Bugün bizleri yapmış oldukları ziyaretle onurlandıran Düzcespor Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Kendileri bugün ki ziyaretlerinde bizlerin yanına dolu dolu projelerle geldiler. Bizlerde bize sunulan projelere tam destek verdiğimizi kendilerine iletiyoruz. Düzcespor’un hangi koşullardan bugünlere geldiğini iyi anlamak durumundayız. Önümüzde güzel günler var. Yeni sezonda Düzcespor yönetimini  yakından takip etmekteyim. Ligin bitmesinin ardından hızlı ve planlı bir şekilde yoluna devam edecektir. Düzcespor’a gönül verenler olarak, takımımızın daha iyiye ulaşması için gerekli ne varsa başkanımız ve yönetimimiz gecelerini gündüzlerine katarak çalışmalarına devam etmektedirler. Başkanımızın bizlere sunmuş olduğu projeleri değerlendirdik. Bu projeleri hemen faaliyete geçireceğiz. İlk olarak şirketleşme ile başlayacağız. Bizler kendilerine güveniyoruz. Düzcespor’u bulunduğu süreçten çıkartacaklardır.” diye konuştu.

Havayı Korumak Durumundayız
Düzcespor’un iyiliği için birlik ve beraberlik havasını korumak gerektiğini de ifade eden Başkan Özlü, “Düzcespor için gerekli tüm temasları yönetim, teknik heyet ve taraftarımızla gerçekleştiriyoruz. Şunu bir kez daha ifade edelim; Düzcespor bu şehrin en önemli marka değerlerinden biridir. Düzcespor bu şehrin takımıdır. Basın, yönetim, teknik heyet, futbolcularımız ve taraftarımız elbirliğiyle Düzcespor’a destek sunmaya devam edeceğiz. ” ifadelerini kullandı.


Toplantı sonrasında ise Kulüp Başkanımız Orhan Aydın yapmış olduğu konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi; "Bizler buraya projelerle ve hedeflerle geldik. Planlı ve istikrarlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Düzcespor'u üst liglere bu şehirle birlikte hep beraber çıkaracağız. İlk olarak şirketleşmeye giderecek takımımızı kurumsal bir kimliğe kazandıracağız. Bu süreçten sonra mali açıdan Düzcespor’un önünde duran sorunları hep birlikte aşmayı planlıyoruz. Ardından hocamızı ve futbolcularımızla anlaşarak yeni sezona merhaba demek istiyoruz. Biz çalışan bir ekibimiz. Kamuoyunda çıkan haberlere itibar etmeyiniz. Belediye Başkanımız Faruk Özlü ile koordineli bir şekilde projelerimizi tamamlayacağız. Kendisine bizlere bu desteklerini esiegememesinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.