“Düzcespor’a Destek Ol” yardım kampanyasının ilk gününde kulübümüzde yönetim kurulu üyesi olan 3 ismin Başkanımız Orhan Aydın, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Celal Kasapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Bayram Ali Kubilay’ın ortaklaşa kullanabilecekleri banka hesabına 10 Bin TL yatıran Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün hemen ardından Kulüp Başkanımız Orhan Aydın ve Yönetim Kurulu Üyemiz Avukat Ali Dilber’de hesaba para yatıran isimler olmuştu.

Basın mensuplarına lansmanı yapılan yardım kapmanyasının duyurulmasının hemen ardından Düzespor’u canı gönülden her zaman destekleyen isimlerde yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu isimlerden 10 Bin TL’lik yardımda bulunan ilk isim DASKF Başkanı Erdoğan Bıyık olurken, kendisini DELTA ALFA ÇORAP Fabrikasıda Düzcespor’a Destek Ol kampanyasına 20 Bin TL’lik bir yardımda bulunarak kamuoyuna ilklerden olmayı gösterdi.

Düzcespor’a Destek Ol kampanyasının 3. gününde gelen yardımlar bu şekilde olurken, ilerleyen günlerde bu isimlerin artması bekleniyor.

İlk 3 günde destek olan isimler;

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü      10 Bin TL

Düzcespor Kulüp Başkanı                       10 Bin TL

Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dilber              10 Bin TL

DASKF Başkanı Erdoğan Bıyık               10 Bin TL

Delta Alfa Çorap Fabrikası                       20 Bin TL